Najpredávanejšie


1 – 36 / 459

Teraz je ten najlepší čas vyskúšať farbu, o ktorej ste vždy snívali, nech je to akokoľvek bláznivé!

  • Aké sú trendy pre farby na vlasy?
  • Chcete zmenu?
  • Farba na vlasy z našej ponuky vás určite poteší.

V ženskej povahe je skúšať a hľadať nové veci, ktoré zmenia jej vzhľad. Vlasy ako koruna krásy si zaslúžia pozornosť. Inšpirujte sa našou ponukou farieb na vlasy.

Každá farba vlasov si tento rok nájde svoje miesto na slnku, od jemných zmesí v prírodných odtieňoch blond, hnedej a červenej cez výraznejšie sivé, karamelové, gaštanové a vínové odtiene až po úplne neprirodzené neónové a pastelové farby na vlasy.

Vhodná farba vlasov podľa farebnej typológie:

Odborníci na vlasy rozdeľujú ženy do rôznych farebných typov, ktoré nazvali podľa ročných období. Ide o jarný, letný, jesenný a zimný typ.

1. Zimný typ
Ženy patriace do zimného typu dobre vyzerajú so všetkými odtieňmi hnedej a červenej farby. Zimné typy žien majú hnedé, šedé alebo tmavé oči. Ich pery sú jemne ružové a pleť porcelánová.

2. Jesenný typ
Jesenné typy dám môžu nosiť na hlave farby ako čierna, tmavohnedá a medená. Opäť nebudú dobre vyzerať s blond vlasmi. Tento typ žien má oči hnedé, zelenohnedé alebo modré. Ich pery sú červené a pleť zafarbená do zlata, často posiata pehami.

3. Letný typ
Letný typ si môže dovoliť jemnejšie farby vlasov od plavej cez popolavú až po orieškovo hnedú. Oči týchto dám sú zelené, šedé alebo modré. Pleť letného typu je olivová a pery ružové.

4. Jarný typ
Jarné typy žien sú pravé blondínky. Všetky odtiene blond na nich budú vyzerať skvele. Pozor na tmavé a medené farby. Ženy z tejto skupiny majú modré, modrozelené alebo modrošedé oči. Ich pleť zdobí ružový odtieň a pery sú výrazne červené.

Dôsledná starostlivosť o vlasy po farbení je kľúčová pre udržanie krásy a zdravia vlasov. Správne vybrané a používané produkty môžu prispieť aj k dlhšej trvácnosti farby a kvality vlasov.

Používajte produkty pre farbené vlasy: v našej ponuke nájdete rôzne šampóny, kondicionéry, masky alebo kúry určené priamo pre farbené vlasy. Ostanú tak chránené a hydratované.

Ochrana pred slnkom a teplom: Používajte produkty na vlasy s UV filtrami alebo noste klobúk, aby ste chránili farbené vlasy pred škodlivými účinkami slnečného žiarenia. Vyvarujte sa častému používaniu horúcich stylingových nástrojov, ako sú žehličky, fény na vlasy či kulmy. Teplota môže spôsobiť vysušenie a poškodenie vlasov, najmä po farbení. Ak už po nich siahnete, určite nezabudnite na použitie sprejov alebo masiek, ktoré dokážu ochrániť vlasy až do 220 stupňov.

Pravidelný strih vlasov: Udržiavajte pravidelné striedanie vlasov, aby ste odstránili suché a poškodené konce. Pravidelné strihanie pomáha udržiavať vlasovú štruktúru a lesk.

Neumývajte si vlasy príliš horúcou vodou: tá môže vysušiť vlasovú pokožku a zvýšiť vymývanie farby. 
 

 

 

 

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Vyhovujúca cena a dostupný diel.

Overený zákazník,

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Obchod je výborný, dodávka tovaru, rýchla, produkty super zabalené aby sa nič pri preprave nepoškodili a laky alebo farby neotvoril a nevyliali, veľká …

Overený zákazník,